Nya serier


Tänkte passa på att lobbya för ett par serier som drar igång snart.

Vi kan börja med Terra Nova som drar igång i maj på FOX.
Serien är en storsatsning med bland annat Steven Spielberg som en av producenterna. Det handlar om en expedition som beger sig bakåt i tiden för att rädda mänskligheten, det kommer i princip bli ett action äventyr med dinosaurier. Förmodligen är detta ett litet test på marknaden för att få en liten sneek peek på hur bra en ny Jurassic Park film skulle klara sig, eftersom det redan är snack om att dra igång en helt ny trilogi med Jurassic Park. Men tills första Jurassic Park filmen kommer få vi alltså nöja oss med detta som ser ut att bli en serie att räkna med. Det som står emot serien är att den visas på FOX aka the masters of cancellation, trots detta tror jag dock att den klarar 1-4 säsonger.

Sedan har vi en sci-fi serie vid namn Falling Skies, även denna har Steven Spielberg med sig som producent. Denna serie börjar i sommar visas på TNT.
Kort sagt så handlar denna om att jorden blir invaderad av aliens, men vilket fall som helst så verkar denna helt klart bli en sevärd serie som jag hoppas klarar sig över 3 säsonger men oftast så blir det inte mer än 2 säsonger på sånna här storproducerade serier eftersom det kostar rätt mycket pengar.

Så nu närmast till hands börjar en serie vid namn Breaking in,  som handlar om ett säkerhetsföretag som helt enkelt bryter sig hos sina egna kunder. Verkar bli en lovande serie att följa som drar nu här i början av april på FOX.
Eftersom denna nu visas på FOX som tidigare sagt är the masters of cancellation så kommer nog inte serien klara mer än 2 säsonger men klarar de mer än 1 så ska de fan vara nöjda.

Sedan har vi en serie som jag vill flagga för som det inte finns någon trailer för och det är Battlestar Galactica: Blood and Chrome, med denna serie så verkar de som om de går tillbaka till den ursprungliga Battlestar Galactica, för jag hoppas att SyFy lärt sig från failen med Caprica som tyvärr inte var mer än ett stort failure att det man vill se är mer action än drama.
Ivf Blood and Chrome har jag höga förhoppningar på och de ska ha börjat inspelningarna den 31 januari. Denna serie ska alltså utspela sig under Cylon kriget och ej innan som failen Caprica.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: