Nya serier


Dags att lobbya’a för lite nya serier igen.
Steven Spielberg har legat i och är producent till 3 av serierna jag kommer nämna.
Först ut är Terra Nova som jag nämnt tidigare.
Tror som sagt att detta är ett startskott för en ny Jurassic Park trilogi, går det bra för serien tror jag på en ny Jurassic Park, går det dåligt…ja då blir det nog inga fler Jurassic Park.
Det handlar om att jorden i framtiden är överbefolkad och döende, så de skickar massor av människor bak i tiden då dinosaurier styrde jorden för att börja om från början för att rädda männskligheten.
Serien har premiär i september.

Nästa serie som han producerar är science fiction invasions serien Falling Skies. Denna serie handlar om att jorden har blivit invaderad utav aliens som försöker utplåna människorna och av någon anledning tillfångatar de alla barn och gör dem till slavar. I serien får man följa en motståndsrörelse som tar upp kampen emot utomjordlingarna.
Serien hade premiär den 19e juni i USA och första 2 avsnitten var riktigt bra.

Den sista serien som Spielberg smetat sina fingrar på är övernaturliga skräck aktiga serien The River. Även Oren Peli (Paranormal activity) är involverad i denna serier och det märks på trailern. Trots detta så verkar det vara en serie som faktiskt kan vara riktigt sevärd. Serien handlar om ett gäng dokumentärfilmare som ger sig ut i Amazonas för att hitta den försvunna tv-profilen Emmet Cole som mystiskt försvunnit. I en värld av TV så måste ju detta såklart dokumenteras i en dokumentär för att skildra deras sökande och förhoppningsvis hittande utav Emmet Cole. Väl ute i Amazonasfloden så börjar väldigt mystiska och skrämmande saker ske med bestättningen.
Jag kan inte riktigt hitta ett startdatum för serien, men eftersom en trailer är producerad måste de har någolunda med material för att börja sända snart förhoppningsvis startar det i höst då det är då alla nya serier brukar starta men har hört rykten om 2012.

J.J Abrams är också någon som legat i lite sedan slutet av Lost nästkommande 2 serier har han lagt fingrarna på.
Den första serien som han är med och producerar är mystiska förmodligen väldigt skumma och Lost inspirerad. Serien jag nämner är kallad Alcatraz även Jorge Garcia är med i denna ni vet snubben som inte tappade ett kilo på en öde ö. Serien handlar om att Alcatraz inte stängde ner av de orsaken som regeringen sagt, i själva verket är det så att alla fångar bara *poff* försvann utan spår. Nu under året 2011 så verkar det som om fångarna dyker upp på lite ställen här och där, som om de har transporterats framåt i tiden. En grupp samlas upp för att fånga en farlig mördare som kommit tillbaka.
Startdatumet är oklart, enligt tvrage kommer den 2011 och enligt imdb börjar den 2013 men enligt rykten på forum så kanske den börjar tidigt 2012 efter att Terra Nova har visats klart.

Den andra serien som J.J Abrams producerar är en typ av mystisk brotts-serie. Här har J.J plockat med sig Michael Emerson (Ben Linus) från Lost, rollen verkar vara en liknande den han hade i Lost, man vet inte om han är ”good guy” eller ”bad guy”. Serien handlar om någon CIA anställd som är förmodad död som parar ihop sig med en miljadär för att förhindra våldsamma brott i New York.
Jag har inte sett ett startdatum för serien någonstans men rykten på IMDB säger att den kommer i höst.

Nästa på serielistan är Serien Grimm.
Denna serie tar sin handlig efter bröderna Grimms korthistorier. Det verkar vara så att det de skrev faktiskt hände på riktigt. Det handlar om en detektiv som helt plötsligt börjar se saker som han inte kan förklara, det visar sig då att han är en ättling till bröderna Grimm och hans uppdrag blir att stoppa alla monster som finns i världen eller ja, USA iaf.
Serien har premiär i slutet på september.

Nästa serie är en typ av x-men möter heroes serie.
Alphas och handlar om ett par vanliga medborgare som har en annorlunda avikelse i deras hjärna som gör att de har fått speciella förmågor…låter bekant? Tillsammans bildar de ett hemligt team styrda utav Dr. Leigh Rosen för att undersöka uppdrag fall som varken CIA, FBI eller Pentagon har kunnat lösa.
Serien har premiär i början på Juli.

Så nästsist har vi nyproduktionen på serien Charlies Angels.
Serien behöver föga presenterande det är helt enkelt en nyversion utav 70-tals serien charlies angels.
Vet inte vad jag ska tycka om den men förhoppningsvis kanske de gör sen sevärd det är iaf en av de serier som jag kommer börja följa som jag ser minst fram emot.
Serien börjar visas i september.

Sist men inte minst är serien Battlestar Galactica: Blood and chrome denna serie ska gå tillbaka till rötterna på den första Battlestar Galactica serien. Medans Battlestar Galactica utspelade sig efter Cylonkriget och Caprica utspelade sig innan Cylonkriget så ska denna utspela sig under Cylonkriget. Förhoppningsvis blir det lika mycket action och konstigheter som i första serien istället för failen Caprica.
Det finns ingen trailer på serien är och inte heller något releasedatum. Det enda jag sett som nyheter är att de castar folk den kanske kommer till höst å den kanske kommer till nästa år eller kanske till vintern. Tiden får se, men en sak är säker jag kommer hålla ögonen öppna.

Det var de serierna som jag tänkte lobbya lite för, håll ögonen öppna för det produceras bättre å bättre serier. Så under dessa pirattider så produceras det mer å mer kvalitetsfilm samtidigt som TV börjar komma med större och dyrare produktioner. Verkligen till min belåtenhet.

Ett svar to “Nya serier”

  1. levine writing and presenting your thesis or dissertation

    Nya serier | Pirathotten's Blog

Lämna en kommentar